مشخصات تریدر
اقتصاد رفتاری
BehavioralEconomicsAndFinance@
163
رتبه بین 3816 تریدر
بر اساس بازدهی ماهانهمزایای دریافت مالکیت صفحه اقتصاد رفتاری در سهمتو:اطلاعات بیشتر
بازدهی تریدر
بازدهی
ماهانه
0.0%بازدهی
سه ماهه
0%بازدهی
شش ماهه
0.0%افت سرمایه
-3.5%قدرت تحلیل
0.0%ریسک
0.0%عملکرد تریدر را به اشتراک بگذارید.
عملکرد تریدر
نظرات کاربران سهمتو
نظرات کاربران سهمتو در مورد تریدر
@ اقتصاد رفتاری
0%
0%
نظر شما چیست؟
تریدر در شبکه اجتماعی
تعداد اعضای کانال تلگرام
10.6Kمیانگین بازدید روزانه
2.9Kمیانگین تعداد پیام روزانه
0متوسط
قوی
ضعیف
میزان اشتیاق کاربران به تحلیلهای تریدر
نحوه محاسبه :
میانگین بازدید روزانه
تعداد اعضای کانال تلگرام
پیام تریدر
فیلتر
بزودی
ب.ظ 04:54 1402/03/07
⭕️◻️ بیسوادی چپ و راست ندارد!
زمانی هم آقای جهانگیری با وضع ارز ۴۲۰۰ تومانی میخواستند تحول اقتصادی ایجاد کنند! (این فرسته را ببینید)
یعنی طرف اولین مفاهیم آربیتراژ را متوجه نیست و فکر میکند میشود با بگیر و ببند و روشهای فیزیکی (دستوری😉) اقتصاد را جهت دهی کرد.
#اقتصاد_دستوری...
✔️کانال اقتصاد رفتاری:
@BehavioralEconomicsAndFinance
ب.ظ 07:45 1402/03/06
⭕️◻️ای قبیله! برای آب هم حقوق مالکیت تعریف شده است!
قرنهاست(یا بهتر است بگوییم هزاران سال است) که حقوق مالکیت آب یا حقآبه، شبیه سایر حقوق مالکیت در تمدن خودجوش بشری تعریف شده است.
اما چه کنیم که تفکر کمونیستی، طرفدار دولتی است که حقوق را «مدیریت»(بخوانید تعریف) میکند، نه دولتی که حقوق را «محافظت» میکند!(اینجا)
✔️کانال اقتصاد رفتاری:
@BehavioralEconomicsAndFinance
ب.ظ 07:59 1402/03/04
انجمن علمی-دانشجویی اقتصاد انرژی و محیطزیست دانشگاه علامهطباطبائی با همکاری پژوهشکده اقتصاد، با حمایت گروه صنعتی الکتروپژواک برگزار میکند:
🔷موضوع: معرفی گرایشات بینارشتهای اقتصاد (روانشناسی اقتصادی، اقتصاد رفتاری و اقتصاد عصببنیان)
🧑🏫 ارائهدهنده: دکتر آترینا اورعی؛ پژوهشگر و مدرس برتر مدرسه اقتصاد لندن (LSE) در سال تحصیلی ۲۰۲۳
🗓زمان: شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۲
⏰ساعت ۱۳:۴۵- ۱۲:۱۵
🏫مکان: آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد، دانشگاه علامه طباطبائی
🖊لینک ثبتنام حضوری:
https://survey.porsline.ir/s/fRYVJjy2
💻لینک پخش همزمان آنلاین (گزینه میهمان):
https://meeting.atu.ac.ir/ch/anjoman-eee
📄رزومه دکتر آترینا اورعی
❌لطفا دقت فرمایید که ثبتنام برای شرکت در جلسه حضوری، الزامی است.
کانال تلگرام انجمن:
@atuenergy
ق.ظ 06:37 1402/02/31
⭕️◻️مجوز، ابزار ایجاد انحصار یا تضمین کیفیت؟!
اینکه عقدی قانونی(مضاربه) که قرنها در بین مسلمانان رایج بوده و امامان و پیامبر (ص) هم آن را اجرا و امضا کردهاند تحدید میشود حرکت به سمت اقتصاد کمونیستی و دور شدن از آزادی اقتصادی است.
بهتر نیست بجای پاک کردن صورت مسئله، آن را مدیریت کنید؟ مثلا انواع مختلف قراردادهای بین افراد را آماده کنید و ثبت رسمی آن را تسهیل کنید؟
مردمی کردن اقتصاد که مقام معظم رهبری بر آن تأکید میکنند با محدود کردن کنشگری افراد تضاد دارد. در دولت فعلی پرچم تسهیل مجوز (و در واقع کم کردن اثرات مخرب آن بر رشد اقتصادی) به دست سید امیر سیاح است. حرکتهای خوبی هم(مثل سامانه مجوزها) انجام شده اما با بیل نمیشود جلوی سیل را گرفت! مشکلات مجوز صرفا با افزایش کارایی (نتیجتا سرعت) نهادهای صادرکننده حل نمیشود. بسیاری از مجوزها باید از حالت پیشینی به حالت پسینی تغییر کنند و بسیاری قوانین بشدت دست و پا گیر باید از اساس اصلاح شوند تا کارآفرین و کنشگر اقتصادی بتواند با هزینه مبادله پایین کنشگری اش را بکند.
✔️موسسه بینشهای رفتاری:
@BehavioralEconomicsAndFinance
ب.ظ 07:04 1402/02/28
⭕️◻️لزوم نجات ایرانیان از دست آخوندک ها
مرحوم امام خمینی هر وقت میخواستند به روحانیون بد اشاره کنند از لفظ «آخوند» استفاده میکردند.
پسوند «ک» در انتهای اسامی هم معنای مشخصی در فارسی دارد.
اگر مشکل صنعت خودرو در ایران حل نمیشود، و اگر رانتهای هزاران میلیاردی دلالان خودرویی که از درب کارخانه ماشینها را میخرند و چندبرابر در بازار آزاد میفروشند قطع نمیشود، احتمالا علتش آخوندهایی است که در تصویر فوق میبینید.
به والله اسلام نیازی به این روشهای کثیف تامین مالی ندارد. شما اگر عرضه داشتید و از همین وقفیات مدارس علمیه به درستی بهرهبرداری میکردید نیازی به دزدی از جیب مردم و بیت المال نداشتید!
به والله که مردم حق دارند(یعنی از نظر احساسی طبیعی است) از آخوندها عصبانی باشند و در خیابان آنها را زیر بگیرند یا در بانک ترور کنند!
حالا دزدی از بیت المال هزینه آشکار کوچکی است که در برابر هزینه های پنهان و عدم النفعی که به مردم ثروتمند ایران تحمیل میکنید صفر بحساب میآید.
ما مذهبی های طرفدار نظام هم از کارهای شما «آخوندک»ها متنفریم...
✔️فریادهای کودکی که نمیتواند نگوید:
@BehavioralEconomicsAndFinance
ب.ظ 11:26 1402/02/21
⭕️◻️یاسر جبرائیلی؛ دون کیشوت قرن 21!
داستان دون کیشوت را احتمالا خوانده و یا انیمیشن آن را دیدهاید. در جایی از آن، دون کیشوت به جنگ آسیابهای بادی میرود.
«دن کیشوت تحت تاثیر کتابهای تخیلی و تخیلات ذهنی خودش، تصمیم میگیرد زره بپوشد، کلاهخود بر سر بگذارد، شمشیر به دست بگیرد و سوار بر اسب ناتوانتر از خودش عدالت را در دنیا برقرار کند و از مظلومان در برابر حاکمان ظالم و ستمگر دفاع کند.»
حکایت متوهمانی که صحبت از دلارزدایی از اقتصاد میکنند و با هزاران تأسف در بیت رهبری هم تأثیرگذار هستند دقیقا حکایت دون کیشوت است.
از همان روزهای تبلیغات انتخاباتی سال 1400 هم آثار این جریان نامیمون در پشت صحنه آقای رئیسی قابل مشاهده بود، اما نمیدانستم چه کسانی هستند. بنده در همان ساعتی که در مناظرات انتخاباتی صحبت از دلارزدایی از سفره مردم شد مطلبی در مورد عدم امکانپذیری آن نوشتم(اینجا).
حالا بعد از دو سال تازه بحث آن داغ شده است و عفونت سرباز کرده!
باور نمیکنم اینهمه کجفهمی غیرعمد باشد...
@BehavioralEconomicsAndFinance
ق.ظ 09:12 1402/02/20
در این بازاری که بی شباهت به بازار یک کشور مورد هجمه نظامی نیست، تنها چند نماد مثبت هستند، یکی از آنها سومین سهم پیشنهادی کانال اقتصاد رفتاری است: لپیام!
مدیریت پرتفوی خود را به ما بسپارید:
@Investment_Consultancy
پ.ن.: ریزش دو روز گذشته بورس در تاریخ بازار سهام اگر نگوییم بی سابقه، کم سابقه بوده است. اینکه در یک روز شاخص کل بیش از 117 واحد ریزش کند با در نظر گرفتن جمیع شرایط نشانه خوبی است؛ نشانه اینکه این اصلاح خیلی زود تمام شد. واقعیت این است که اگر هفته جاری هم مثل روزهای پیش از آن مثبت میبود بعد از آن باید یک اصلاح فرسایشی را تجربه میکردیم، اما الان اینطور بود. و مهمتر اینکه تا بازار منفی نشود، ارزش
ق.ظ 06:45 1402/02/18
حسیر (ریل سیر کوثر) امروز برای بعضی پرتفوها خریدیم.
قیمت فعلی: 1913
امروز سه شنبه 12 اردیبهشت.
از زگلدشت با 100درصد سود خارج شدیم، مابقی سودش برای دیگران! به امید سودآوری و برکت برای خریدار.(آرزوی سود برای خریدار فرهنگی است که اهالی بازار سهام باید از بازارهایی مثل ملک الگوبرداری کنند)
از قنقش هم با 200درصد سود خارج شدیم.
ق.ظ 08:27 1402/02/12
⭕️◻️در ایران دانشگاه ها دقیقا به چه دردی می خورند؟
✍️ مجتبی لشکربلوکی
فکرش را بکنید که شما رییس یک دپارتمان در دانشگاه MIT (مؤسسه فناوری ماساچوست) یکی از سه دانشگاه برتر جهان باشی ولی آن را رها کنی. چرا؟ چون فکر می کنی که این مدل از دانشگاه به درد نمی خورد! کریستین ارتیز وقتی دانشگاه آرمانی خود را تصویر میکند، جایی بدون سخنرانی، بدون کلاس و بدون رشته را تصویر می کند. دانشجویان در فضایی بزرگ و باز روی مشکلاتی سخت و عملی کار میکنند. اگر به مطالعهای نیاز باشد به اینترنت مراجعه میکنند و نه استاد. این تصور، با الگوی سنتی تحصیلات عالی فاصله زیادی دارد اما بهزودی به یک واقعیت تبدیل شد: او کارش در بهترین دانشگاه جهان را رها کرده تا دانشگاهی جدید ایجاد کند.
در بیست سال گذشته دهها نمونه از این گونه موسسات در شیلی تا چین افتتاح شده. اگرچه حوزههای کاری آنها متفاوت است، اما یک حرف مشترک دارند: مخالفت با روش سنتی آموزش. دانشجویان به صورت تیمی روی پروژهها کار میکنند و تلاش می کنند مسائل واقعی را حل کنند. شرکتها اغلب حامیان مالی این پروژهها هستند.
شعار دانشگاه زپلین که در سال ۲۰۰۳ در آلمان تاسیس شد این است: «مشکلات جامعه ما هیچ نظم و انضباطی ندارند، ما هم همینطور». دانشکده الگوی جدید فناوری و مهندسی در سال ۲۰۱۷ در انگلستان افتتاح شد. این دانشگاه، استادان را بر اساس مهارت استخدام میکند و نه تعداد آثار چاپ شده. دانشجویان باید با موفقیت دوره را به پایان برسانند اما ضروری نیست که ریاضی یا فیزیک بخوانند. آنها باید هنر و علوم اجتماعی را مطالعه کنند. (برگرفته از هفته نامه وزین تجارت فردا)
⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
۱- بهترین دانشگاه های دنیا زیر سوال هستند و به مراتب دانشگاه های ایرانی بیشتر. به عنوان کسی که ۱۲ سال در دانشگاه درس خواندم و ۱۲ سال هم در دانشگاه ها تدریس کرده ام، صادقانه می گویم نمی توانم از عملکرد دانشگاه های ایرانی دفاع کنم. به نظرم بیشتر (و نه همه) دانشگاه ها شده اند، کارخانه تولید انبوه «مدرک داران بی ادراک!» و جالب اینجاست که اراده ای هم برای تغییر وضعیت موجود نمی بینیم. به ویژه آنکه بسیاری نیز از طریق همین دانشگاه ها، به عناوین مهندس و دکتر و حتی برخی به کرسی استادی رسیده اند!
۲- بیست سال پیش در رشته مهندسی فارغ التحصیل شدم. امروز رفتم مجدد دروس دوره کارشناسی را مرور کردم و تاسف خوردم انگار زمان در دانشگاه های ما متوقف شده. برخی دروس که مطمئنم که به درد هیچ کس نمی خورد باز هم تدریس می شود. یعنی در طول این بیست سال امکان نداشت که یک نظرسنجی انجام شود که واقعا در دنیای واقعی کدام دروس به درد شما خورده و کدام نخورده؟ وقتی درسی در طول بیست سال به درد کسی نمی خورد چرا نباید حذف شود؟ عجیب نیست؟
۳- آیا می شود کاری کرد؟ بله. یک تصویر ارایه می کنم که نشان دهم میشود جور دیگری به هم به مساله نگاه کرد: این جهان را تصور کنید: من نه کارشناسی دارم و نه در جستجوی کارشناسی ارشد و دکترا هستم.
👈می گردم متناسب با نیاز شغلی و آینده ام از بین تمام موسسات و دانشگاه ها دنیا دروسی را انتخاب می کنم و در آن ها شرکت می کنم و به جای مدرک کارشناسی، گواهینامه علمی یا فنی (Certificate) دریافت می کنم.
مثلا امروز با تکنولوژی واقعیت مجازی در کلاس استراتژی پروفسور مایکل پورتر در دانشگاه هاروارد حاضر می شوم. فردا صبح برای یک درس کاملا بومی در کلاس «اقتصاد ایران» دکتر مسعود نیلی و پس فردا هم در یک پلتفرم آموزش مجازی مبتنی بر بازی (بدون استاد مشخص) در زمینه مذاکره شرکت می کنم و از همه این ها هم گواهینامه می گیرم. همچنین از همه مهم تر ۵۰٪ اطلاعات مورد نیازم را از اینترنت بدست می آورم.
👈در این جهان دیگر ما با دکترهای قلابی بی سواد سر وکار نداریم! مجبور نیستیم چهار سال وقت مان را صرف دروسی کنیم که ۳۰ سال پیش دیگران به غلط برای ما تشخیص داده اند.
لازم نیست برای تحصیلات به یک کشور یا شهر دیگر برویم. دیگر کنکور بی معنا شد. تحصیلات من مساله محور است و نه مدرک محور. موسسات ارایه دهنده آموزش در یک محیط رقابتی مجبورند هر روز بهتر شوند و دانشگاه های مزخرف، ورشکسته و حذف شد.
این تنها راه است؟ نه. یک مثال بود برای باز شدن باب گفتگو
امکان پذیر است؟ بله. ولی نه یک شبه.
برای همه رشته ها این کار لازم است؟ در مورد برخی رشته ها مثلا علوم پایه و پزشکی باید مسیر دیگری رفت.
دانشگاه ها هیچ فایده ای نداشته اند؟ قطعا فایده داشته اند.
دانشگاه های ما حاصل کپی هستند. یک کپی قدیمی و ناقص! آنچه ما می دانشگاه هایی است که مسائل واقعی از دنیای واقعی را حل کنند. نه اینکه کارخانه تولید مدرک باشند. جهان و بویژه ایران نیاز به دانشگاه های واقعی بدردبخور دارد.
بازنشر به مناسبت روز معلم و استاد از کانال دکتر لشکربلوکی
ق.ظ 05:47 1402/02/12
سلب مسئولیت
هر محتوا و مطالب مندرج در سایت و کانالهای رسمی ارتباطی سهمتو، جمعبندی نظرات و تحلیلهای شخصی و غیر تعهد آور بوده و هیچگونه توصیهای مبنی بر خرید، فروش، ورود و یا خروج از بازار بورس و ارز دیجیتال نمی باشد. همچنین کلیه اخبار و تحلیلهای مندرج در سایت و کانالها، صرفا بازنشر اطلاعات از منابع رسمی و غیر رسمی داخلی و خارجی است و بدیهی است استفاده کنندگان محتوای مذکور، مسئول پیگیری و حصول اطمینان از اصالت و درستی مطالب هستند. از این رو ضمن سلب مسئولیت اعلام میدارد مسئولیت هرنوع تصمیم گیری و اقدام و سود و زیان احتمالی در بازار سرمایه و ارز دیجیتال، با شخص معامله گر است.